Превантивна Грижа

ЛЛ Медика

Здравето на човека като състояние на пълно физическо, психично и социално благополучие е резултат от комплексното въздействие на екологични, социално-икономически, медицински и психо-емоционални фактори. Върху човешкия организъм въздействат съвкупност от много влияния. Важно е да знаете, че животът постоянно еволюира и това продължава над 3,5 мил. години. Животът е нещо много здраво и упорито и не може да бъде унищожен просто така. Той умее да се адаптира и регенерира. На какъвто и етап да се намира вашия живот и вашият организъм, винаги има възможност за промяна към по добро, тоест към повече комфорт в собственото ви тяло. Винаги има възможност да удължите вашия живот и неговото качество.

Чрез нашата програма и продукти вие можете да увеличите вашия живот и да подобрите неговото качество, без да променяте особено много вашия начин на живот. Важното да се съобразяваме с максимата „ ВСИЧКО КОЕТО НЕ НИ УБИВА, НИ ПРАВИ ПО-СИЛНИ„

Важното е да правите каквото ви се иска, както ви се иска, но не постоянно! Всеки човек знае кое е правилно за неговия организъм и кое не е! Важното е винаги да давате време на вашия организъм да се възстанови и върне в ритъм. Всеки месец следете вашите показатели и гледайте да ги поддържате в норма, ако има нещо което ви притеснява свържете се с нас.

Много е важно, независимо на каква възраст сте и колко килограма сте /безспорно това е много важно/ винаги се старайте да предпазвате тялото се от атрофия. Винаги започвайте с 1 минута раздвижване всеки ден. На следващия ден или след няколко дни минете 2 мин. Постепенно за една дори две години обхванете всички мускулни групи. Никога не поддържайте физически упражнения повече от 40 мин на ден. Не е необходимо да износвате ставите си преждевременно, усетите ли умора спрете и правете почивка 1, 2 дни. Ако по някаква причина прекъснете, върнете се от там, където ви е комфортната зона и където правите нещата с удоволствие, та дори да се върнете в първата минута. И знаете ли защо? Артериите, по които кръвта напуска лявата сърдечна камера, са най-големите магистрали в човешкото тяло. По тях се пренасят всички хранителни вещества, необходими за растежа, възстановяването и поддържането на клетките на човешкия организъм. Някои вещества и тяхното производство започват да намаляват с времето и вие започвате да стареете. Затова и наша приоритетна цел е да ви набавяме външно тези съставки и да ви предпазим от атрофия и да забавим процесите на стареене с нашите формули на клетъчно ниво за правилното хранене и дишане на клетката. Всеки организъм си има свой вътрешен глас, който се нарича имунна система. Тя е в постоянен контакт с вас, дори когато спите. Научете се да живеете в синхрон с нея и да общувате с нея. Всичко останало е възможно, вече никой научен институт не оспорва дали е възможно удължаване на човешкия живот, а колко може да бъде удължен. Ние предлагаме с нашата програма на първи етап удължаване на човешкия живот и неговото качество до приблизително 125 години, а на втората до приблизително 200 г. За да вземете база за сравнение световния корпоративен гигант Гугъл обяви, че е възможно удължаването на човешкия живот до 500г .

Нека започнем сега! Всичко е важно, но най-важното е да се чувстваме щастливи!