Първи Стъпки

Първи Стъпки

Удължаването на човешкия живот и неговото качество е съвкупност от фактори. За да постигнете оптимален резултат трябва да предприемете следните стъпки:

1. Регистрирайки се в сайта ще получите парола която ще можете да запаметите на вашия компютър, телефон или друго устройство /тя ще ви трябва и за в бъдеще защото ние ще изпращаме данни за вашия индекс „ Дълголетие“.

2. Ако нямате възможност да се регистрирате лично свържете се с консултант на нашия национален телефон 0700 500 11. Там наш служител ще извърши пълната регистрация вместо Вас.

3. Информация за регистрация /независимо писмено или по телефона/.

Данни за контакт: Държава; Област; Град; Адрес на който живеете; Ел. Поща ако имате такава; Телефон за връзка

Данни за вас: Височина, Години, Тегло, Семейно положение, Настоящи тежки заболявания, Тежки заболявания в миналото, Здравословното Ви състояние в момента, Актуална снимка: В цял ръст: профил/анфас; лице профил/анфас

Това е информация, която е предназначена единствено за Вас и във Ваша полза, за да можем да препоръчваме най-подходящите продукти за Вас и най-добрата им дозировка, КАКТО И ДА СЛЕДИМ ВАШЕТО МНЕНИЕ ОТЗИВИ И КОМЕНТАРИ.

4.1. Консултация онлайн с наш Лекар /ако сметнете, че е необходимо или имате известни притеснения за някой от нашите продукти/.

4.2. Консултация и преглед от наш Лекар /засега тази услуга ще бъде активна само в Стара Загора, а до няколко месеца в цяла България и Много европейски градове.

Услугата преглед от лекар се заплаща между 50-100 лв. А преглед с машини, изследвания, и лабораторни анализи, които да установят каква е вашата доза да увеличите живота си максимално и дали има неправилно работеща система в организма ви, която да попречи на максималното увеличаване на вашия живот. Цената се определя на място и варира от 250-400лв.

Ние стартираме първи и сме една от първите компании предлагащи животоудължаване и подобряване на неговото качество.