За Нас

ЛЛ Медика

ЛЛ Медика ООД e част от Акционерно дружество Лонг Лайф Корпорация. Като научна компания, част от световната изследователска общност, ние разработваме и инвестираме в биохимични технологии с една цел:
УДЪЛЖАВАНЕ НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ И ПОДОБРЯВАНЕ НА НЕГОВОТО КАЧЕСТВО

Концепция на Компанията:

Нашата цел е да направим достъпни за всеки нуждаещ се нашите продукти, с които реално се постига дълголетие и високо качество на живот.

Ние вярваме, че възможността да си удължим живота е най-ценният ни актив, а навременната превенция - най-добрата защита за постигане на целта! Още от самото начало ние твърдо вярвахме в успеха си. Продуктите трябваше да бъдат уникални сами по себе си; да бъдат изпипани до последния детайл, за да отговорят на очакванията на нашите клиенти и най-вече – да са напълно завършен работещ продукт.

В продължение на много години ние проучвахме внимателно сферата на БИО ЕКСТРАКТИТЕ, както и здравословния начин на живот. Присъствахме на редица научни конференции, изчетохме стотици страници клинични проучвания и специализирана медицинска литература; привлякохме, под ръководството на проф. Атанас Атанасов в екипа си най-добрите научни експерти и учени от Италия и други европейски страни. Имахме възможността да използваме опита на световни гиганти и цялата информация за всички екстракти, лабораторно и клинично изследвани от 1927г. до наши дни. Ежедневният ни контакт със системата на здравеопазване ни подтикна да създадем наша собствена иновационна линия от продукти, клинични центрове и машини. Продукти, които удължават нашия живот. Продукти, които подобряват качеството на нашия живот. Продукти, прочистващи и регенериращи тялото - цяла нова продуктова линия. Продукти, които наистина да допринесат за постигането на високо качество на живот и по най-естествения за организма начин да го удължат.

Акционерно дружество Лонг Лайф Корпорация притежава 17 сертификата за всички суровини, 10 сертификата за производството на добавки в нашите заводи, 8 химични анализа, 15 биохимични анализа и 4 патента. В динамичното време, в което живеем, както и в заобикалящата ни нездравословна среда, за Нас- основателите, най-добрата инвестиция е повишаването на качеството на живот и неговото удължаване! Нашите продукти са доказано безвредни. Станете част от компанията Лонг Лайф Корпорация!

Отзиви

Какво казват нашите клиенти